π‘¬π’Šπ’ˆπ’†π’π’‚π’‚π’“π’”π’„π’‰π’‚π’‘ π’Œπ’–π’ 𝒋𝒆 π’π’Šπ’†π’• π’Šπ’Žπ’‘π’π’†π’Žπ’†π’π’•π’†π’“π’†π’



Het valt ons op hoeveel organisaties die met Samensturing aan de slag gaan nog steeds denken dat zo'n beetje alles de verantwoordelijkheid van de managers is. Natuurlijk hebben managers een belangrijke rol, maar dat geldt ook voor de medewerkers.

Je wilt toch gaan werken vanuit π’ˆπ’†π’…π’†π’†π’π’…π’† π’—π’†π’“π’‚π’π’•π’˜π’π’π’“π’…π’†π’π’Šπ’‹π’Œπ’‰π’†π’Šπ’…?

Als je niet vanaf dag 1 gaat werken vanuit een π’ˆπ’†π’›π’‚π’Žπ’†π’π’π’Šπ’‹π’Œ 𝒍𝒆𝒆𝒓- 𝒆𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒑𝒓𝒐𝒄𝒆𝒔, hoe moeten mensen zich dan eigenaar gaan voelen van het proces?

Eigenaarschap kun je niet implementeren. Mensen kunnen zich wel mede-eigenaar voelen als je ze vanaf dag 1 meeneemt in een gezamenlijk proces.

Hoe je dat leert? Daarvoor is ons Samensturingsspel perfect! Bekijk snel de mogelijkheden hier.Β 


Interessant blog? Like it op Facebook, Plaats het of deel dit blog op andere bookmarking websites.

Rianca Evers

Functie: Founder, spreker, auteur
Kernexpertise: Transformationeel leiderschap
Volg mij:

Geschreven door:
Expert BloggerInfluencer

Rianca is eigenaar van de Samensturingsacademie en auteur van het boek Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, en Samensturing in de kerk. Zij is de ontwikkelaar van Samensturing als organisatieprincipe, een universele set principes voor het duurzaam anders organiseren en veranderen in organisaties. De principes zijn werkzaam op elk niveau, van de coach of zorgverlener met zijn/haar cliΓ«nt tot het samen oplossen van grote samenlevingsvraagstukken en het inrichten van je organisatie (Samensturing als besturingsfilosofie). Rianca is een bevlogen spreker en trainer. Zij spreekt, schrijft en traint, inspireert en bemoedigt, met vooral een hart voor leiders die deze moedige stap wagen.Β 

Stop met het voortdurend wachten op toestemming of de juiste omstandigheden en start vandaag met Samensturing, gewoon op de plek waar jij bent! Dit webinar op 17 april geeft je het zetje dat je nodig hebt en helpt je de eerste stap te zetten.Β Meld je hier aan.