Van harte welkom bij onze Academy! 

in de Academy vind je lessen voor elke stap in het samensturingsproces. Vraag je je af of je een goed collectief doel hebt, hoe je echt komt tot inclusieve besluitvorming of hoe je een bemoedigingscultuur realiseert?

Wil je dat alleen en in je eigen tempo leren, of juist samen met anderen of met je team? Met of zonder begeleiding specialist Samensturing? 

Het kan allemaal in de Academy!

 

Hoe werkt het?

In onze Academy heb je verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen, passend bij jouw organisatie, de fase van het veranderproces en je voorkeursmanier van leren. Je kunt zo je eigen ondersteuning bij de realisatie van het samensturingsproces helemaal op maat inregelen. Hoe doe je dat? 

1. Losse lessen kiezen

Misschien ben je al een tijdje bezig, maar heb je het gevoel dat er net nog iets ontbreekt of scherper moet in jullie aanpak. In de Academy vind je losse lessen voor elke stap in het samensturingsproces. Nagenoeg elke week komt er een nieuwe les online, dus houd deze pagina in de gaten! Heb jij behoefte aan een gesprekspartner die je helpt bij al jouw vragen of de praktische toepassing van de lesstof? Dat kan! Voor 97 Euro heb je al een. online consult van een uur met een specialist Samensturing. Stuur een mailtje naar  en wij regelen dat voor je.

 

2. Een module volgen

Een stap in een veranderproces staat uiteraard nooit op zichzelf. De lessen die bij elkaar horen, hebben wij geordend in modules. Als je een module volgt, weet je dat alle relevante lessen met betrekking tot dat thema, zoals 'Starten met Samensturing' of  'Eigenaarschap' bij elkaar hebt. En bovendien is het volgen van een module voordeliger, en kun je bij een module gebruik maken van een besloten online forum en zo je wilt, je aanmelden voor een leergroep met deelnemers die ook met deze module bezig zijn. 

 

3. Een module plus leergroepsessies volgen met je team of leergroep

Samen leer je meer, en beter. Wil je maximaal effect halen uit de lessen? Volg ze dan samen met de mensen die ook betrokken zijn bij de verandering, en krijg naast de lessen 3 online meetings met een specialist Samensturing, die je helpt de lessen op maat toe te passen in je organisatie, en waarin je ook leert van elkaars ervaringen. 

 

* Getoonde prijzen zijn exclusief BTW. De juiste prijzen / BTW worden berekend bij het afrekenen.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?