Arianne Steegman > Authorprofile | Arianne Steegman | Saminc
Arianne Steegman > Authorprofile | Arianne Steegman | Saminc

Functie: Practitioner
Kernexpertise: Jeugddomein
Volg mij:

Over Arianne Steegman

Blogger

‘Een pad ontstaat door er samen over te lopen’

Ik ben Arianne Steegman, altijd gefascineerd door ontwikkeling van mens en organisatie. Als klinisch pedagoge werkte ik jaren in de jeugdzorg. Inmiddels als trainer en team- en organisatiecoach voor organisaties die zich willen blijven ontwikkelen zodat hun diensten optimaal aansluiten bij hun klanten.

Ik ondersteun bij het creëren van een lerende organisatie waar diversiteit en kwaliteit ruimte krijgt en een positieve werksfeer de professionaliteit bevordert. Het is mijn overtuiging dat dit alleen mogelijk is als mensen in gezamenlijkheid en gelijkwaardigheid samen gaan werken. Samensturen biedt hier voor mij een antwoord op.

En hoe doe ik dat?

Ik verleid de ander, het team en de organisatie om samen te onderzoeken, te experimenteren, de interactie aan te gaan en grenzen te verleggen. Met humor, confrontatie en een positief versterkende instelling. Mijn analytisch vermogen en inzicht in de werking van systemen helpt bij het blootleggen van blokkerende interactie en het creëren van versterkende interactie. Ik breng graag mensen bij elkaar.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?
Schrijf je nu in voor onze Saminc Update (nieuwsbrief) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Samensturing
Afmelden is eenvoudig en kan altijd.