Arwin van Holten > Authorprofile | Arwin van Holten | Saminc
Arwin van Holten > Authorprofile | Arwin van Holten | Saminc

Functie: Specialist
Kernexpertise: Vitaliteit
Volg mij:

Over Arwin van Holten

Blogger

‘Mijn belangrijkste drijfveer is om bij te dragen aan een positieve ontwikkeling van mens en organisatie.’

Toen ik het boek Samensturing las dacht ik: wat ontzettend fijn dat er gelijkgestemden bestaan! En al snel volgde ik de training.

Ik ben het vakgebied van Human Resource Management ingegaan om mensen en organisaties tot hun recht te laten komen, maar in de praktijk bleek dat lastig. Vakgenoten leken moeiteloos mee te gaan in bestaande HR-structuren, terwijl ik regelmatig kritische vragen stelde. Waarom worden veranderingen top-down ingevoerd? Wat maakt dat leidinggevenden waarderen vaak zo lastig vinden? Hoe kan je je werk goed doen zonder verbonden te zijn aan de missie van een organisatie? Om maar enkele voorbeelden te noemen. Lag het nou aan mij, of...? Structuren kunnen houvast bieden en helpend zijn, maar ook ontzettend afleiden bij het zien van wat echt belangrijk is!

Als Specialist Samensturing kan ik doen waar ik enthousiast van word: bijdragen aan een positieve ontwikkeling! Ik krijg er energie van om de potentie van mensen naar boven te halen en teams te helpen bij het functioneren in verbondenheid. De laatste jaren heb ik mij sterk ontwikkeld in coachende vaardigheden om dit concreet te kunnen maken. Ook houd ik ervan om (strategisch) mee te denken en win-win situaties te creëren, zoals bij het vinden van de balans tussen mens- en resultaatgerichtheid. Daarbij begin ik steeds meer passie voor leiderschap te ontwikkelen, omdat hier zoveel mee staat of valt.

Verder ben ik leergierig, gedreven, sociaal en houd ik wel van een grapje. Een beetje ‘zuurstof’ tussendoor moet kunnen lijkt mij 😉.

Spreekt dit je aan? Dan nodig ik je van harte uit om een kop koffie of thee met mij te komen drinken!

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?