Florian Stadler > Authorprofile | Florian Stadler | Saminc
Florian Stadler > Authorprofile | Florian Stadler | Saminc

Functie: Practitioner
Kernexpertise: Innovatie, team- en leiderschapscoach
Volg mij:

Over Florian Stadler

Ik geloof in menselijke organisaties.

Ik ondersteun mensen in organisaties om tot echte samenwerking te komen, hun volle potentieel te kunnen leven en op deze manier met elkaar prachtige resultaten te boeken. Mensen, teams en organisaties ondersteunen en begeleiden bij hun business en culturele transformatieprogramma’s, is mijn passie.

Inmiddels heb ik 24 jaar ervaring in het begeleiden van teams. Ik heb dit 19 jaar gedaan bij Philips als team- en project manager op innovatie afdelingen.

Sinds 10 jaar werk ik als coach voor persoonlijke ontwikkeling en kan zo mensen helpen hun eigen overtuigingen, valkuilen en beperkende gedachten te onderzoeken en te overwinnen.

Sinds 5 jaar werk ik als facilitator en consultant met teams om hun te ondersteunen high-performance teams te worden. Ik richt me hierbij vooral op de menselijke factor, de onderstroom.

In mijn werk pas ik graag de organisatieprincipes van Samensturing toe. Dit gedachtegoed sluit naadloos aan bij hoe ik tegen ontwikkeltrajecten kijk. Verder verrijken concepten zoals Theory-U, Tavistock Institute, Adaptive Leadership, TEAL, Spiral Dynamics en opstellingswerk mijn aanpak. Ik zet vooral mijn luister- en analytische vaardigheden in, om sterke punten en verbetermogelijkheden te identificeren.

Met mijn interventies moedig ik mensen aan tot vertrouwen om in hun volle kracht te gaan staan.

Ik ben er trots op sociale innovaties te combineren met meer dan 25 jaar ervaring in technische innovatie, business innovatie en project management. Mijn diepe toewijding aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van individuen, teams, organisaties en mijzelf wordt gedreven door mijn sterke drang om te groeien.

I also work in English and German.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?
Schrijf je nu in voor onze Saminc Update (nieuwsbrief) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Samensturing
Afmelden is eenvoudig en kan altijd.