Giovanni Veldhuis  > Authorprofile | Giovanni Veldhuis  | Saminc
Giovanni Veldhuis  > Authorprofile | Giovanni Veldhuis  | Saminc

Functie: Specialist
Kernexpertise: Leiderschap, jongerenwerk
Volg mij:

Over Giovanni Veldhuis

Ik heb een kleurrijk cv waarin het helpen van mensen om te excelleren de rode draad is. Zodat zij op een punt komen waar ze kunnen geven wat ze hebben vanuit hun unieke identiteit, juist als deel van een groter geheel. Daarbij leg ik niet alleen de focus op de mens, maar ook op de cultuur waarin de persoon moet functioneren. Dit gebeurt niet vanzelf, daarvoor moet een organisatie een aantal principes leren en toepassen. Ik heb in verschillende settings gezien dat de cultuur van een team of organisatie een bepalende factor is. 

Ik heb veel ervaring in het jongerenwerk, zowel plaatselijk als landelijk, in het toerusten van leiders en het aansturen en opbouwen van teams. In deze functies heb ik toen eigenlijk al samensturend gewerkt omdat ik altijd al geloofde in de unieke set skills die iedereen meebrengt. 

Een aantal jaren geleden kwam ik erachter dat deze manier van werken een naam heeft: "Samensturing'. Ik ben mij meer gaan verdiepen in de organisatieprincipes van het concept Samensturing en wist direct wat de kracht ervan is. Ik had het immers al (in minder uitgewerkte vorm) zien functioneren. Vanuit deze principes en met mijn ervaring wil ik organisaties helpen om een plek te worden waar mensen exelleren, zodat organisaties dat zelf ook gaan doen. 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?