Ingrid Bennink > Authorprofile | Ingrid Bennink | Saminc
Ingrid Bennink > Authorprofile | Ingrid Bennink | Saminc

Functie: Specialist
Kernexpertise: Structuur- en procesoptimalisatie
Volg mij:

Over Ingrid Bennink

Blogger

 

Mijn naam is Ingrid Bennink en ik ben specialist Samensturing. Ik help ondernemers om het beste uit zichzelf, hun mensen en uit hun organisatie te halen. Dat doe ik op een manier die recht doet aan iedereen die bij de organisatie betrokken is. Mijn expertise ligt op het gebied van organiseren, ontwikkelen en verbeteren door structuur en efficiënte en effectieve procesinrichting. De kracht van mijn begeleiding zit in het feit dat ik processen inbed in een veilige en ondersteunende (werk)omgeving. Alleen dan komen mensen tot hun recht, kunnen ze presteren en het beste van zichzelf geven voor de organisatie en de klant. Andersom geldt dat medewerkers die op de afdeling, in hun team of in de organisatie dagelijks vooral bezig zijn met overleven, die energie niet kunnen besteden aan de klant. 

Bovendien verandert Samensturing ook iets voor jou als leider, directeur of ondernemer. Doordat jij veel minder 'brandjes hoeft te blussen' en 'pleisters hoeft te plakken', kom je toe aan datgene wat jij echt te doen hebt, waar jij goed in bent en waar jij blij van wordt. Veel minder gedoe in je organisatie, het kan echt! 

Binnen Saminc ben ik adviseur op het gebied van processen en structuur. 

Ik gun jou en je medewerkers rust, duidelijkheid en een soepele samenwerking in het waarmaken van de bedrijfsdoelen. En echt, het kan zoveel leuker en makkelijker. Wil jij weten wat Samensturing voor jou en je organisatie kan betekenen? Ik vertel je er graag over tijdens een vrijblijvende afspraak. Je kunt me bereiken via  of  

Ingrid Bennink
06 534 686 38

 

 

 

 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?