Monique Kikkert > Authorprofile | Monique Kikkert | Saminc
Monique Kikkert > Authorprofile | Monique Kikkert | Saminc

Functie: Specialist
Kernexpertise: Projectmanagement, coaching
Volg mij:

Over Monique Kikkert

Blogger

“Een communicatiestrateeg die er niet vies van is om met haar voeten in de klei te staan”.

Het gezegde: “alleen ga je sneller, samen kom je verder” is er niet voor niets. Samenwerken is een belangrijk middel om je doel te halen. En ik help je daarbij.

Mijn kracht is om bij elk project of opdracht het collectieve belang in kaart te brengen. En met elk individu te kijken wat zijn of haar bijdrage aan dit collectieve doel is. De afgelopen jaren heb ik mijn verbindende en coachende kwaliteiten ingezet in zowel de profit als non profit-sector van strategisch tot operationeel niveau. Een verbinder pur sang met een voorliefde voor bedrijven die het verschil kunnen maken voor de mens, zoals zorginstellingen, woningcorporaties en bouwbedrijven.

Ik begeleid teams naar meer zelfstandigheid. Dit doen we samen. De bijdrage, die ik daarin lever, is het stellen van vragen, mensen de verbinding laten voelen. Wat houdt je bezig? Wat maakt je enthousiast of belemmert je juist? Vaak met humor, soms confronterend. Mensen krijgen de ruimte om zich te ontwikkelen, te verbazen én verschillen aan de orde te stellen en deze te begrijpen. En van daaruit bouwen aan meer eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap en vooral (meer) werkgeluk. Mijn achtergrond als communicatiestrateeg helpt hierbij. Tijdens trajecten observeer ik het team vanuit verschillende perspectieven, zowel vanuit de organisatie als geheel en het team en voed met deze kennis ook de medewerkers uit het team. Waarbij ik het belang van de opdrachtgever niet uit het oog verlies.

Heb je een vraag over communicatie, projectmanagement of coaching? Dan nodig ik je van harte uit voor een kopje koffie of thee.  

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?