Sandra Barth > Authorprofile | Sandra Barth | Saminc
Sandra Barth > Authorprofile | Sandra Barth | Saminc

Functie: Specialist
Kernexpertise: Ketensamenwerking
Volg mij:

Over Sandra Barth

Blogger

Waar kun je me voor bellen?

Ik ben gespecialiseerd in het opzetten van samenwerkingsverbanden over de organisatiegrenzen heen.

Ik help organisaties om de samenwerking en processen te verbeteren. Ik breng meer verbondenheid met elkaar en met de essentie (waar ging het ook alweer om?). Hierdoor verbeteren de energie, betrokkenheid en resultaten. Er is meer eenheid, dit uit zich doordat er samengewerkt wordt in optimale afstemming.

Bij welke vragen en markten ben ik in te zetten?

Ik leer medewerkers meer omgevingsbewust te worden en zet concreet netwerken en samenwerkingsverbanden op.

Ik ben in te zetten bij een nieuwe marktvraag, het opzetten van een nieuw team/bedrijfsactiviteit, verbetering van samenwerking in teams en bij een slechte financiƫle situatie. Ik heb ervaring bij organisaties met meerdere organisatielagen: overheid, zorg en welzijn, maar ik heb ook veel gedaan voor dienstverlenende bedrijven.

Wat voor rol vervul ik?

Vaak vervul ik de rol van projectleider, die zorgt dat er dingen voor elkaar komen en dat er beweging ontstaat. Ik heb zowel een goed ontwikkeld inzicht in bedrijfsvoering en bedrijfsmatige processen, als een aanvoelen wat er leeft in de onderstroom in de samenwerking. Hierbij combineer ik het optimaliseren van processen met het bespreekbaar maken van wat er in de onderstroom leeft.

Ook werk ik regelmatig als partner/strategisch adviseur van de directie en faciliteer ik bijeenkomsten van MT, medewerkers en eventuele externe samenwerkingspartners en klanten.

Hoe zorg ik voor meer verbondenheid in organisaties?

Ik zet in mijn opdrachten het organisatieprincipe Samensturing in, dat mij heeft geraakt door de eenvoud. Het zet de talenten van elk individu in en verbind de medewerkers aan elkaar en het collectief doel. Dit maakt dat de organisatie in beweging komt.

Waar is mijn belangrijkste drive?

Ik bouw aan een betekeniseconomie waar sociaal en monetair kapitaal in balans zijn met een positieve impact op natuur, mens en maatschappij. Dat doe ik door het begeleiden van de transitie van organisaties naar Samensturing en het bouwen van een netwerk van bedrijven, organisaties en betrokkenen met Impact Midden.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?
Schrijf je nu in voor het gratis eBook "Samenspel in Energietransitie" van Milou van Rijn.
Ook de nieuwsbrief ontvangen? Vink hem aan!
Afmelden voor de nieuwsbrief is eenvoudig en kan altijd.