Boek: Samensturing - Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid

 > Boek: Samensturing - Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid | Saminc

Het boek Samensturing, Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid, is uit! Daarin leest u alles over de visie en kernprincipes van waaruit wij werken. Het boek bestellen kan hier.

Boek: Samensturing, Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid

Als u partner of specialist van Saminc wordt, ontvangt u het boek cadeau!

1Samensturing is de nieuwe mindset voor organiseren en veranderen en een effectief alternatief voor organisaties waar zelfsturing niet van de grond komt. Het biedt leiders en veranderaars een fundamenteel ander perspectief om verandering te realiseren vanuit gedeeld eigenaarschap en verantwoordelijkheid.

2Samensturing is in de praktijk ontwikkeld en daarna van een degelijke theoretische onderbouwing voorzien, waarbij blijkt dat het een even natuurlijke als fundamentele manier van organiseren en veranderen is, die verrassend effectief is als het gaat om medewerkerstevredenheid, ziekteverzuim en klanttevredenheid.

3Samensturing biedt de ideale balans tussen structuur en maatwerk in het veranderproces, een duidelijk perspectief en een helder pad, samen met de mensen die het aangaat.

4Samensturing is een authentiek en toegankelijk boek dat handreikingen biedt aan leiders, veranderdeskundigen en iedereen die oprecht wil samenwerken vanuit een collectief doel. Een praktisch en solide handboek voor mensen die geloven in bevlogenheid en het de hoogste tijd vinden voor een transformatie in ons denken over organiseren en veranderen.

Aan de slag met Samensturing? Check dan onze diensten!

Diensten Saminc


Interessant wat je las op deze pagina? Deel gerust en inspireer ook anderen met het gedachtegoed van Samensturing! Wil je op de hoogte gehouden worden en zo nog meer betrokken zijn bij onze community? Meld je dan aan voor ons nieuwsbrief.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?
Schrijf je nu in voor het gratis eBook "Samenspel in Energietransitie" van Milou van Rijn.
Ook de nieuwsbrief ontvangen? Vink hem aan!
Afmelden voor de nieuwsbrief is eenvoudig en kan altijd.