> Oriëntatietweedaagse | Saminc

Oriëntatietweedaagse

€ 749,00

Denk jij erover om je aan te sluiten bij Saminc, bijv. als specialist?

 • Omdat de werkwijze je aanspreekt
 • Omdat je je herkent in het profiel van onze mensen
 • Omdat je gelooft in onze kernprincipes en natuurlijk fasenmodel
 • Omdat jij jouw business wilt laten groeien d.m.v. een stevig veranderconcept dat matcht met jouw eigen kernexpertise

Neem dan nu deel aan ons oriëntatietraject! Met goede gesprekken, opdrachten waarmee je scherp stelt op je focus en een tweedaags verblijf op een fijne rustige bezinningsplek.  

Waarom een oriëntatietraject?

Wij vinden het belangrijk dat jij samen met ons onderzoekt of Saminc bij jou past en of jij bij Saminc past. Met het oriëntatietraject krijgen we inzicht in:

 • Of onze visie en werkwijze echt bij je passen
 • Hoe jij je kernexpertise in kunt zetten voor het realiseren van Samensturing in organisaties
 • Hoe jij je kunt ontwikkelen tot specialist Saminc
 • Hoe jij Samensturing in de markt kunt en wilt zetten (jouw eigen propositie)

Het kan ook zijn dat je ontdekt dat je op een andere manier met Samensturing aan de slag wil, bijvoorbeeld als partner of lid. Ook dan is deze tweedaagse een waardevolle bezinning op wat dit voor jou inhoud. 

Het oriëntatietraject omvat: Een intakegesprek (gratis), een oriëntatietweedaagse en een licentiegesprek,

Het intakegesprek

In het (gratis) intakegesprek bespreken we met elkaar jouw motivatie om aan de slag te gaan met Saminc en we beantwoorden je vragen om de (definitieve) keuze te kunnen maken voor het oriëntatietraject. Ook ontvang je een voorbereidende opdracht op de tweedaagse.

De tweedaagse

De eerstvolgende tweedaagse vindt plaats op 26/27 september 2019 in Kloosterhotel ZIN in Vught.  Dit is een heerlijke plek waar je tot rust komt en je kunt bezinnen op je mogelijke rol binnen Saminc. Op basis van vrijwilligheid kun je deelnemen aan de ochtend- en avondmeditatie. De kosten bedragen € 749,-- excl. btw. Een overnachting, diner en ontbijt zijn inbegrepen.
Op het programma staat verder:

 • Verkennen van onze visie op duurzaam veranderen
 • Een nadere introductie op het model en de onderbouwing van Samensturing
 • Een reflectie op het profiel van Saminc-practitioner en -master
 • Praktijkvoorbeelden aan de hand waarvan de werking van Samensturing wordt gedemonstreerd
 • Het maken van je eigen businessmodel canvas waarin je de mogelijkheden die je ontdekt hebt, de link met jouw ervaring en kwaliteiten en je beoogde markt verkent en beschrijft

Licentiegesprek

Op basis van jouw ingeleverde opdracht, het businessmodel canvas en de opgedane inzichten tijdens de tweedaagse, bespreken we met elkaar hoe je als licentiehouder van Saminc aan de slag kunt. We maken bindende afspraken over het opleidings- en coachingstraject, en natuurlijk profiteer je mee van onze collectieve marketing, zoals een plekje op onze mooie en goedbezochte website. Als licentiehouder krijg je toegang tot de besloten omgeving, met onze draaiboeken, ontwerpen en tools, en kun je informatie uitwisselen met andere licentiehouders. Alles is erop gericht om ervoor te zorgen dat jij met een stevige inhoudelijke en ondernemersrugzak aan de slag kunt met Samensturing.

Meer weten? Download hier de brochure of vraag een intakegesprek aan. 


Interessant wat je las op deze pagina? Deel gerust en inspireer ook anderen met het gedachtegoed van Samensturing! Wil je op de hoogte gehouden worden en zo nog meer betrokken zijn bij onze community? Meld je dan aan voor ons nieuwsbrief.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze Saminc Update (nieuwsbrief) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Samensturing