> Oriëntatietweedaagse | Saminc

Oriëntatietweedaagse

€ 749,00

Wil jij onderzoeken hoe Samensturing past bij jouw drijfveren en idealen? Denk jij erover om de practitioneropleiding te volgen maar weet je nog niet zeker of het bij je past? Kom dan naar onze oriëntatietweedaagse! 

Deelname aan de tweedaagse veronderstelt een HBO werk- en denkniveau. De studiebelasting bedraagt ca 28 uur, inclusief het maken van een eigen waardepropositie met Samensturing.  Als deelnemer heb je recht op 1 online/telefonisch) coachcontact rondom je keuze voor vervolgopleiding, als je daar behoefte aan hebt. De prijs is inclusief het (online) studiemateriaal en het boek Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. En inclusief overnachting, diner en ontbijt.

Saminc is CRKBO-geregistreerd. Daarom zijn al onze (online)colleges, trainingen en opleidingen vrij van btw.

Waarom een oriëntatietweedaagse?

Samensturing is een mindset, een andere manier van kijken, denken en leven. We willen graag dat je een bewuste keuze maakt voor Samensturing als grondslag voor je handelen en dat je onderzoekt hoe dit past bij jouw drijfveren, kwaliteiten en idealen. Wij geloven dat mensen tot hun recht komen als ze zijn verbonden met elkaar en een collectief doel, en laten je graag ervaren wat dat in de praktijk betekent. 

In de oriëntatietweedaagse ontdek je:

  • Of onze visie en werkwijze echt bij je passen
  • Hoe jij je kernexpertise in kunt zetten voor het realiseren van Samensturing in organisaties
  • Hoe jij je kunt ontwikkelen tot specialist Samensturing
  • Hoe jij Samensturing in de markt kunt en wilt zetten (jouw eigen propositie)

De tweedaagse

De oriëntatietweedaagse vindt plaats op 1 en 2 oktober 2020. Deze tweedaagse vindt plaats in Spijkvoorde in Lettele. Dit is een heerlijke rustige plek waar je tot rust komt en je kunt bezinnen op je mogelijke rol binnen Saminc. De kosten bedragen € 749,-- excl. btw. Een overnachting, diner en ontbijt zijn inbegrepen.
Op het programma staat verder:

  • Verkennen van onze visie op duurzaam veranderen
  • Een nadere introductie op het model en de onderbouwing van Samensturing
  • Een reflectie op het profiel van practitioner en maste Samensturing
  • Praktijkvoorbeelden aan de hand waarvan de werking van Samensturing wordt gedemonstreerd
  • Het maken van je eigen businessmodel canvas waarin je de mogelijkheden die je ontdekt hebt, de link met jouw ervaring en kwaliteiten en je beoogde markt verkent en beschrijft

Na de tweedaagse kun je beslissen of je wil gaan deelnemen aan de practitioneropleiding (start 22 en 23 oktober). Op een later moment de opleiding volgen kan natuurlijk ook. Als deelnemer aan de oriëntatietweedaagse krijg je een kortingsvoucher voor de practitioneropleiding van € 750,-

 NB. Na inschrijving geldt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, waarbinnen je het geld retour krijgt bij annulering.

 


Interessant wat je las op deze pagina? Deel gerust en inspireer ook anderen met het gedachtegoed van Samensturing! Wil je op de hoogte gehouden worden en zo nog meer betrokken zijn bij onze community? Meld je dan aan voor ons nieuwsbrief.


Mis deze geweldige kans niet!

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?
Schrijf je nu in voor het gratis eBook "Samenspel in Energietransitie" van Milou van Rijn.
Ook de nieuwsbrief ontvangen? Vink hem aan!
Afmelden voor de nieuwsbrief is eenvoudig en kan altijd.