Ledencommunity

 > Ledencommunity | Saminc
Ik probeer al langer meer Samensturing in onze organisatie te krijgen, maar voel me vaak alleen staan.
Wat mooi om te merken dat op zoveel plekken en in zoveel sectoren werk gemaakt wordt van Samensturing!

De ledencommunity Samensturing Inc is opgericht voor mensen die met Samensturing bezig zijn, willen gaan werken of gewerkt hebben. De ledencommunity biedt zowel kennis, inspiratie & intervisie in kleine groepen, onder leiding van een specialist Samensturing.

De Samensturing Inc organiseert voor haar leden jaarlijks twee symposia en 4 sector- of themagerichte intervisiebijeenkomsten, onder begeleiding van een specialist Samensturing. Elke bijeenkomst wordt ingeleid met een inspiratielezing van een van de partners (of specialisten?) van Saminc.
In de intervisiebijeenkomsten is ruimte voor eigen leervragen, en krijg je gericht kennis en inspiratie aangereikt vanuit het gedachtegoed van Samensturing. Je leert de kernprincipes van Samensturing ‘definieer kaders, samen, maatwerk & practise what you preach’ consequent toepassen in je dagelijks werk, zodat je veranderinitiatieven nog meer impact hebben en waarde toevoegen. Je kunt doorlopend gebruik maken van een besloten online omgeving.

Diensten

Startbijeenkomst

Lidmaatschap

Twijfel je? Vraag een verkennend gesprek aan.

Gratis verkennend gesprek


Interessant wat je las op deze pagina? Deel gerust en inspireer ook anderen met het gedachtegoed van Samensturing! Wil je op de hoogte gehouden worden en zo nog meer betrokken zijn bij onze community? Meld je dan aan voor ons nieuwsbrief.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?
Schrijf je nu in voor het gratis eBook "Samenspel in Energietransitie" van Milou van Rijn.
Ook de nieuwsbrief ontvangen? Vink hem aan!
Afmelden voor de nieuwsbrief is eenvoudig en kan altijd.