Het Waardetheater, nieuw op het Grootste Kennisfestival van NL!

Het_grootste_kennisfestival-11_*_ > Nieuws | Saminc

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Het Grootste Kennisfestival Van Nederland, daar hebt u vast wel van gehoord? Zo niet, dan bij deze! Op 20 juni 2019 zal in Deventer weer een een prachtig festival plaatsvinden met een grootse line-up van sprekers rondom innovatief organiseren. Hoe gaaf is het dat wij als partner een geheel podium mogen runnen! Wij zullen het podium omtoveren naar het 'Waardetheater'. In het theater krijgen mensen inspiratie en tips aangereikt om de waarde van hun organisatie vast te stellen en te vergroten, te ontdekken wat voor hen werkelijk van waarde is en hoe ze hun medewerkers en klanten kunnen laten voelen dat ze waardevol zijn.

Lees meer

Nieuw! Intervisie voor consultants en coaches

Het_grootste_kennisfestival-11_*_

Ben jij coach of consultant en geïnteresseerd in Samensturing? Heb je niet gelijk de ambitie om specialist te worden, maar wil je wel tips en ervaringen uitwisselen met collega's en inspiratie van ons ontvangen? Dan zijn de intervisiegroepen Samensturing voor consultants en coaches misschien iets voor jou! Mede door het succes van het boek Samensturing, Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid zien we een toegenomen interesse bij consultants die bezig zijn met het begeleiden of ondersteunen van organisaties richting samensturing, eigenaarschap en andere vormen van gedeelde verantwoordelijkheid, om met elkaar ervaringen en inspiratie te delen. 

Dus word nu lid en sluit je aan bij een van de intervisiegroepen!

Als je aangesloten bent bij de ledencommunity, biedt dat vele voordelen:

• Je krijgt kennis, inspiratie en intervisie tijdens vier bijeenkomsten per jaar (geleid door een specialist Samensturing)
• Gratis toegang tot twee symposia
• Korting op workshops, masterclasses en inspiratiesessies
• Je hebt toegang tot de online community en forums van Saminc

Als je je vóór 15 december lid wordt en je aansluit bij de intervisiegroep voor consultants of voor de intervisiegroep voor coaches, betaal je niet €750,-, maar slechts €700,- per jaar. 
Meer informatie en aanmelden kan hier: https://www.saminc.nl/ledencommunity
Wil je je eerst oriënteren op de mogelijkheden, neem dan contact op met Roel Wieringa ( of 06-54296112)

Maak kennis met…..onze nieuwe specialist i.o. Tijn Dries!

Het_grootste_kennisfestival-11_*_

Hij is gepokt en gemazeld in de ambtelijke en politieke wereld, en draait zijn hand niet om voor politiek gevoelige kwesties. Sterker nog: hij wil juist daar het verschil maken met Samensturing: Tijn Dries! We stellen hem graag aan u voor.

Waarom Samensturing?


Tijn gelooft dat de transformatie in het sociaal domein en ook breder in het overheidsveld (denk aan de Omgevingswet) gaat over het werken vanuit vertrouwen en nieuw samenspel, juist vanuit heldere bestuurlijke kaders. Dat begint met een transformatie van College en gemeenteraad, waarbij de aanzet tot kaderstelling meer dan voorheen bij het College ligt, en waarbij de Raad vooral haar volksvertegenwoordigende taak veel nadrukkelijker kan oppakken door te toetsen op de publieke waarde van (voorgenomen) besluiten: wat doet een besluit met/in de samenleving? Hoe kunnen we dit meer dan voorheen samen met inwoners en belanghebbenden voorbereiden en vormgeven?

Lees meer

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze Saminc Update (nieuwsbrief) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Samensturing