De mensen van Saminc

 > De mensen van Saminc | Saminc

Saminc gelooft in de gelijkwaardigheid van mensen. Ieders bijdrage is van belang bij het realiseren van het gezamenlijke doel. Wij geloven dat organisaties effectiever worden, als mensen zich verbinden rondom en verantwoordelijkheid delen voor het gezamenlijke doel. Als iedere medewerker de gezamenlijke missie en zijn of haar bijdrage daaraan als waardevol ervaart, krijgt de organisatie vleugels.

Ook in onze eigen comunity geven wij daar vorm aan. De community Saminc bestaat uit mensen met verschillende rollen die in verschillende kringen met elkaar optrekken. We onderscheiden:

1. Specialisten Saminc: De specialisten zijn binnen Saminc de veranderkundig specialisten die verandertrajecten in organisaties van A tot Z kunnen begeleiden. Zij zijn opgeleid in de principes van Samensturing en dragen zorg voor een kwalitatief hoge uitvoering van verandertrajecten d.m.v. de kwaliteitssystematiek

2. Partners Saminc: mensen die vanuit hun eigen expertise waarde kunnen toevoegen aan Saminc, en zelf ook waarde halen uit het collectief. De partners zijn belangrijke ambassadeurs van Saminc die helpen de missie te verspreiden en waarde kunnen toevoegen aan de community. Zij kunnen, met de specialisten, van waarde zijn voor de leden in de buitenkringen met specifieke ondersteuning op de weg naar Samensturing

3. Leden Saminc/samenstuurkringen: veranderaars, consultants, kwartiermakers die aan de slag zijn met Samensturing in hun eigen omgeving en lid worden van een van de branche- of themagerichte kringen. De leden komen kennis halen en delen met mensen uit dezelfde sector en/of met vergelijkbare vraagstukken. Binnenkort meer hierover!

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?