Feestelijke start Samensturing bij Kinderopvang Huizen

 > Feestelijke start Samensturing bij Kinderopvang Huizen | Saminc

Het is zaterdag 9 november en we zijn in Drakenburg in Baarn. Langzaam druppelen 150 medewerkers van Stichting Kinderopvang Huizen binnen voor de startconferentie Samensturing. Vandaag krijgen de medewerkers hun eerste kennismaking met dit organisatieprincipe. Het management heeft dit al maanden voorbereid. Zij hebben het collectief doel en de visie helder vastgesteld.

Ruimte voor ontwikkeling

Het welkomstwoord deze dag is aan Louise Klaver, de directeur van Kinderopvang Huizen. Zij vertelt waarom zij Samensturing belangrijk vindt voor hun organisatie en wat de gedachte is achter het  collectief doel en de visie. Dit collectief doel is ‘Ruimte voor ontwikkeling’. Dit geldt zowel voor kinderen als voor ouders, maar ook voor medewerkers. Bij elke beslissing in de organisatie staat de vraag centraal: draagt dit bij aan de ontwikkeling? En is daar voldoende ruimte voor?

Kennismaking met Samensturing

Rianca Evers geeft een introductie over het organisatieprincipe en acht teamcoaches van Saminc gaan in de middag met groepjes medewerkers aan de slag met wat Samensturing voor hen betekent en hoe zij de ochtend hebben ervaren. Acteurs van Team Speling betrekken het publiek op interactieve wijze en maken er een boeiend geheel van. Er is een goede sfeer en de medewerkers zijn enthousiast.

Slotlied

Tot slot is er een muzikale samenvatting van de dag door de Reisgenoot. Het speciale Kinderopvang Huizen-lied werd uit volle borst meegezongen door de zaal. Dit lied gaan ze meenemen op hun reis naar samensturing.

acteurs van Teamspelen betrekken het publiek interactief > Feestelijke start Samensturing bij Kinderopvang Huizen | Saminc

Acteurs van Team Speling betrekken interactief het publiek.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?
Schrijf je nu in voor het gratis eBook "Samenspel in Energietransitie" van Milou van Rijn.
Ook de nieuwsbrief ontvangen? Vink hem aan!
Afmelden voor de nieuwsbrief is eenvoudig en kan altijd.