Gratis themabijeenkomst Samensturing voor bouwers

 > Gratis themabijeenkomst Samensturing voor bouwers | Saminc

Op 9 juli aanstaande vindt bij the New Builders, een community van vernieuwers in de bouw, een themabijeenkomst plaats over Samensturing. Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met de principes van Samensturing en hoe je daarmee een wendbare en menswaardige organisatie creëert. Ook hoor je meer over het werk van the New Builders. Lees meer hieronder of meld je nu aan via: http://www.thenewbuilders.nl/agenda/themameeting-the-new-builders-samen-sturen/

Je wilt klaar zijn voor de toekomst. Je bereidt je voor en houdt je bezig met groei, winst en continuïteit om weloverwogen keuzes te maken. Een complex proces, want hoe kun je leiding geven in een maatschappij die continue in beweging is en waarvan de ontwikkelingen niet voorspelbaar zijn?

Graag nodigen we jou uit om op een inspirerende locatie vol groen en ontspanning kennis te maken met The New Builders, onze missie in de bouwsector en onze visie op ‘het nieuwe bouwen’. Tijdens deze Startbijeenkomst is Leo Nieuwenhuis jullie gastheer en deelt zijn kennis en inzichten op basis van zijn ervaringen in de sector.Vervolgens zal Rianca Evers jullie meenemen in de principes van Samensturing en hoe je daarmee een menswaardige en wendbare organisatie creëert.

Na een lichte maaltijd brainstormen we onder begeleiding van Leo Nieuwenhuis en Rianca Evers over belangrijke onderwerpen die in de bouwsector spelen. (Social Activate) Wat is jouw visie op de toekomst? Wat is er volgens jou nodig om onze bouwsector wendbaar en menswaardig te maken, in het nieuwe tijdperk? Wat betekent het voor de wijze waarop we ons leiderschap vormgeven en verantwoordelijkheden delen met mensen in onze organisatie? En hoe gaan we dat dan concreet aanpakken?


We hebben elkaar nodig om geprikkeld te worden, beter te begrijpen wat er gebeurt in de wereld en toekomstbestendige keuzes te maken.


Programma:
15:45-16:00 Inloop
16:00-16:30 Opening en kennismaking
16:30-17.00 Presentatie The New Builders
17:00-18.00 Presentatie Samensturing
18:00-18:45 Lichte maaltijd
18:45-19.45 Social Activate
19:45-20.00 Persoonlijke activering en afsluiting

Wij verheugen ons op een creatieve en inspirerende meeting!


Met vriendelijke groet,
Leo Nieuwenhuis en Rianca Evers

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?