Helderheid scheppen in complexiteit-EHBC voor bestuurders

We leven in uitdagende tijden. Elke dag word je als leider geconfronteerd met zaken die anders zijn of worden dan je gewend was.

Alsof je leeft in een voortdurend veranderproces. En dat is ook zo, er is een transformatie van ongekende omvang gaande die al onze heersende overtuigingen, gewoonten en processen op de proef stelt. 'Het is tijd voor een waardenwending, tijd voor implementatie van het nieuwe. En de gemeenschappelijke noemer in alle ontwikkelingen is Samensturing, schreef de Trendrede al in 2018. Wat een vooruitziende blik!' 

Dat betekent dus ook dat je razendsnel in deze chaotische periode helderheid moet zien te scheppen. Voor jezelf, voor je mensen, voor je organisatie. Hoe verhoud je je tot deze ontwikkelingen? Hoe blijf je nu juist op koers? Of vind je de moed om juist nu de koers bij te stellen? Waar begin je dan?

Rianca Evers, onze founder, staat erom bekend dat ze snel helderheid weet te scheppen in complexe vraagstukken. Door jou kritisch te bevragen, door patronen te zien in de veelheid van gedachten die je deelt, door je te bepalen bij de essentie van je organisatie en jouw rol daarin. Als jij daarbij stil durft te staan, helpt Rianca jou snel en effectief om je vervolgstappen te bepalen. 

Normaliter is dit lastig in te plannen in haar agenda. Maar juist in deze tijd willen we de ruimte die ontstaat graag inzetten om jou als bestuurder snel verder te helpen met EHBC: eerste hulp bij complexiteit.

Vraag nu een e-consult aan via en informeer naar de tarieven.  

 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?