Het Waardetheater, nieuw op het Grootste Kennisfestival van NL!

 > Het Waardetheater, nieuw op het Grootste Kennisfestival van NL! | Saminc

Het Grootste Kennisfestival van Nederland

Het Grootste Kennisfestival Van Nederland, daar hebt u vast wel van gehoord? Zo niet, dan bij deze! Op 20 juni 2019 zal in Deventer weer een een prachtig festival plaatsvinden met een grootse line-up van sprekers rondom innovatief organiseren. Hoe gaaf is het dat wij als partner een geheel podium mogen runnen! Wij zullen het podium omtoveren naar het 'Waardetheater'. In het theater krijgen mensen inspiratie en tips aangereikt om de waarde van hun organisatie vast te stellen en te vergroten, te ontdekken wat voor hen werkelijk van waarde is en hoe ze hun medewerkers en klanten kunnen laten voelen dat ze waardevol zijn.

Wat heeft Samensturing met waardecreatie te maken?

Waardecreatie en Samensturing zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, aangezien Samensturing uitgaat van het basisidee dat elke organisatie een doel heeft, een waarde vertegenwoordigd in de wereld. En dat organisaties gaan bloeien als de mensen vanuit hun drijfveren zijn afgestemd op die waarde, en bovendien hun eigen unieke waarde en talenten mogen inzetten voor het gezamenlijk doel.
Saminc heeft daarom al diverse partners aangehaakt die zich bezighouden met nieuwe manieren om waarde te creƫren en te meten.

Achter de schermen zijn wij druk bezig met de line-up; hierover binnenkort meer. Ben jij er van overtuigd dat we jouw bijdrage niet mogen missen als het gaat om waardecreatie? Schroom niet en mail ons met je motivatie!

Ben jij erbij?

Goed voornemen nr. 1: save the date en zorg dat je er bij bent 20 juni! Als partner van Het Grootste Kennisfestival Van Nederland mogen wij ons netwerk korting aanbieden. Als je een ticket aanschaft met de unieke kortingscode saminc@#kennis2019 betaal je geen 195 maar 175 euro pp. Deze kans laat je toch niet aan je voorbijgaan?! www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl


Ps. We zouden het graag vernemen als je gebruik maakt van deze kortingscode; dit kun je doen door ons een mailtje te sturen

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?