Maak kennis met: kennispartner Rob de Haas!

 > Maak kennis met: kennispartner Rob de Haas! | Saminc

Rob de Haas is fan van vergaderen en specialist in het ontwerpen van effectieve en inspirerende meetings. Bij Saminc maken we graag gebruik van zijn expertise en inzichten, met name ook bij het herzien van het besluitvormingsproces in organisaties (fase 2 Samensturing). Bovendien geeft hij met Rianca Evers dit jaar een masterclass en leergang Samensturend ontmoeten! In dit artikel stelt hij zichzelf voor. Bekijk ook eens zijn lezing tijdens ons symposium en krijg een indruk van wat hij kan bieden. 

Mijn naam is Rob de Haas. Ik geloof in schitterende ontmoetingen die in deze tijd de hefboom zijn naar succesvolle teams en professionals. De tijd van vergaderen om het vergaderen dienen we volledig achter ons te laten. Dat vraagt een cultuurbreuk, en daar ga ik voor! Want we worden gelukkiger door geweldige meetings, en daarmee presteren we ook beter, op het werk en thuis!

Ik stimuleer creatieve dialogen en collectieve denkkracht in vergaderingen met ‘Ongewoon Goed Vergaderen’. Ik ontwerp en faciliteer ‘formele, creatieve bijeenkomsten’ waarin teams zélf met vernieuwende oplossingen en ideeën komen. Verder geef ik trainingen in creatieve denktechnieken en begeleid ik professionele teams en individuen bij probleemoplossing en het verbeteren van hun prestaties.

Ik ben gespecialiseerd in de creatieve denktechnieken van Edward de Bono (technieken voor lateraal denken, de zes denkhoeden, etc.), Osborn/Parnes’ Creative Problem Solving en het instrumentarium van het COCD (Centrum voor Ontwikkeling van Creatief Denken).

Mijn doelen:
- Mensen helpen om hun – individuele en collectieve – creatieve denkkracht te vergroten
- Mensen bewust maken van de grote waarde van creatief denken als ‘life skill’ in de 21e eeuw

Ik ontmoet je graag bij onze masterclass op 12 april of tijdens de leergang op 4/5 juni en 10/11 september! 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?