Maak kennis met... onze nieuwe specialist i.o. Annelotte van Riet!

 > Maak kennis met... onze nieuwe specialist i.o. Annelotte van Riet! | Saminc

Ze draait al even mee en we kennen haar als daadkrachtig, vrolijk, doelgericht en sensitief: Annelotte van Riet! Hoog tijd om haar aan jullie voor te stellen. Annelotte is als adviseur, procesbegeleider, coach en trainer al jaren actief op het gebied van veranderen, leren en ontwikkelen. Ze heeft een achtergrond in bedrijfskunde, psychologie en HR en was de afgelopen jaren vooral actief in de profitsector. 

 


Waarom Samensturing?


“In Samensturing komen voor mij een aantal belangrijke zaken samen. Een en ander klopt voor mij, is goed doordacht en doorleefd, en ook nog eens heel praktisch gemaakt. Samensturing doet recht aan mensen en aan de organisatie. Diversiteit in mening, aanpak en wie je bent wordt echt gewaardeerd, want uiteindelijk gaat het er om of je met wat je doet bijdraagt aan de organisatiemissie. Het is een gefaseerde aanpak, wat betekent dat er echt geleerd mag worden. En wat ik ook belangrijk vind. Bij zelfsturingstrajecten  zie ik vaak dat de manager wordt afgedaan als ‘niet meer nodig’ of ‘daar hebben we vooral last van’.  Maar bij Samensturing spelen echt alle (management)lagen een belangrijke rol in de hele transitie. Iedereen doet mee. Ik word oprecht blij van Samensturing.”


Waar vraag je Annelotte voor?


Annelotte is als Specialist Samensturing te benaderen voor het begeleiden van samensturing binnen organisaties. Door haar unieke combinatie van psychologische en bedrijfskundige kennis zorgt zij ervoor dat uw bedrijf gaat floreren. Wilt u als bedrijf gaan voor profit vanuit purpose? En wilt u daarbij maximaal recht doen aan de kwaliteiten en drijfveren van uw medewerkers? Dan moet u bij Annelotte zijn!

Denk aan haar als er op organisatie-, afdeling- of teamniveau een wens bestaat om meer eigenaarschap te creëren en verantwoordelijkheid te delen. Of als het huidige hiërarchische model onvoldoende bijdraagt of zelfs in de weg staat bij het vlot kunnen inspelen op een snel veranderende context (wendbaarheid). 

Bent u op zoek naar een adviseur die met een grote glimlach, praktisch en doelgericht samen aan de slag gaat, neem dan contact op met Annelotte van Riet, T 0612064093, E

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?