Milou van Rijn is als adviseur en projectmanager actief in het publieke domein. Met haar bedrijf SisuMilou maakt ze zich sterk voor sociale uitdagingen. Zij bouwt graag netwerken over organisaties heen, waarbij alle betrokkenen in gezamenlijkheid te werken aan langdurige en betaalbare oplossingen, op weg naar een duurzame wereld.

Waarom Samensturing?

In Samensturing ziet Milou het perfecte kader om te komen tot een complete en circulaire benadering. Maatschappelijke vraagstukken kunnen niet volstaan met eenzijdige oplossingen, je wil het hele plaatje (de olifant) en de hele keten (circulair) in beeld. Om dat voor elkaar te krijgen moet je gaan samen sturen. Besturen over elkaar zal nooit leiden tot een duurzame oplossing van maatschappelijke vraagstukken. 

 

Waar vraag je Milou voor?

Milou is te benaderen als specialist Samensturing bij samensturing over organisaties heen, met alle betrokkenen. Zij verbindt alle stakeholders rondom het (maatschappelijk) vraagstuk, denk daarbij aan overheid, inwoners, politiek en ondernemers. In het bijzonder heeft de energietransitie haar hart. Zij gelooft dat door nu lokaal en samen te sturen naar haalbare oplossingen we straks met zijn allen niet voor een voldongen feit komen te staan als het gas straks op is. 

Milou is materiedeskundige op energievraagstukken, groene schoolpleinen, mobiliteit. Zij bouwt aan gemeenschapskracht vanuit een nieuw samenspel tussen overheid, bewoners en bedrijven. Dus is er een nieuw tijdelijk of permanent samenwerkingsverband nodig, wilt u alle partijen verbinden rondom een gezamenlijk maatschappelijk doel, neem dan contact op met Milou van Rijn, T 06 517 91 913, E mail@sisumilou.nl