Maak kennis met... partner & eventmanager Jordi Voort!

 > Maak kennis met... partner & eventmanager Jordi Voort! | Saminc

Mijn naam is Jordi Voort en ik ben als eventmanager aangesloten bij de Saminc community. Begin dit jaar mocht ik het Startsymposium organiseren. Van daaruit ben ik verder aangehaakt om mee te denken met de community en vervolgstappen. Tijdens de diverse meetings heb ik mogen ervaren dat Saminc bestaat uit een groep bevlogen mensen met visie!

Dynamische en samensturende organisatie


Saminc is een dynamische organisatie die snel concrete stappen zet richting eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid. Het is mooi om te zien dat Saminc haar expertise bij externe organisaties inzet – door middel van verandertrajecten, maar ook binnen de eigen organisatie wordt deze werkwijze gehanteerd. Er is dus veel ruimte om mee te denken en mijn expertise in te zetten.

Over het symposium


20 september zal het tweede symposium gehouden worden – als kick-off van de community. Het is erg tof om deze dag mede vorm te mogen geven! We hebben ditmaal als unieke locatie het Dominicanenklooster in Zwolle geselecteerd.


Het woord monnik komt van het Griekse μοναχος (monachos), dat 'eenzaam' betekent, en het woord μονος (monos), dat 'alleen' betekent. In die zin lijkt een klooster averechts op het gedachtegoed van Samensturing te staan. De orde van de dominicanen werd en wordt echter onder andere gekenmerkt door actieve interesse in de stedelijke samenleving en missionaire activiteiten, oftewel verbondenheid rondom een gezamenlijk maatschappelijk doel! De dominicanen verbinden beschouwing met actie en dat past bij ook echt bij Saminc: reflectie & doen! Bron: Web.archive.org


Het Dominicanenklooster biedt een inspirerende omgeving voor het symposium. Het zal een actieve aangelegenheid worden waarbij we onder andere in groepen uit elkaar zullen gaan. Vanuit diverse expertises zullen Saminc partners een rol vervullen. Ben je getriggerd? Kijk dan hier voor meer info en aanmelden. Hopelijk tot ziens op 20 september in Zwolle!

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?