Maak kennis met....Rianne Hartman!

Rianne > Maak kennis met....Rianne Hartman!  | Saminc

Als Saminc BV laten we ook regelmatig mensen met ons meekijken en meedenken over hoe we de groei en ontwikkeling van onze organisatie het beste kunnen vormgeven. Zo voorkomen we dat we teveel in onze eigen bubbel blijven en belangrijke dingen over het hoofd zien. Op dit moment zijn er twee afstudeerders actief binnen Saminc: Rianne Hartman studeert af als bedrijfskundige met specialisatie verandermanagement en Geerte Muis studeert af als begeleidingskundige. Beiden hebben al een aardige staat van dienst en maakten heel bewust de keuze voor Samensturing. Vandaag stelt Rianne zich aan jullie voor. 

Maak kennis met Rianne

Hallo, ik ben Rianne. Ik ben getrouwd, heb drie kinderen en woon in Zwolle. Ontspannen doe ik met een goed boek, een tochtje op de (race)fiets of een mooie film. Daarnaast ontdek ik graag nieuwe plekken in binnen- en buitenland, kook ik met liefde en heb ik een natuurlijke drive om mezelf te blijven ontwikkelen.

In de afgelopen jaren heb ik aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is om te doen wat bij je past. Om je capaciteiten te benutten en echt voldoening te halen uit je werk. Voor mij betekent dit dat ik met mensen samenwerk, met ze meedenk en ze verder help. Dat ik mijn analytische kwaliteiten inzet om verbanden te leggen en problemen te doorgronden en mijn creativiteit om ze op te lossen. Ook ontdekte ik dat mijn nieuwsgierigheid geprikkeld moet blijven worden, dat ik uitdaging en afwisseling nodig heb.

Ik ben ervan overtuigd dat elk mens gemaakt is met een unieke combinatie van kwaliteiten en interesses. En dat wanneer je als organisatie erin slaagt om die kwaliteiten en interesses in te zetten op de plekken waar ze nodig zijn, er synergie ontstaat en mensen gemotiveerder, productiever en vitaler zijn. Met mijn eigen adviesbureau help ik ondernemers veranderingen in hun organisatie te realiseren op een manier die bij hun bedrijf past en die hieraan bijdraagt.

Mijn rol bij Saminc

Eind vorig jaar kwam ik het boek Samensturing tegen. Ik werd getriggerd door het onderwerp vanuit mijn specialisatie verandermanagement en termen als gedeeld eigenaarschap en verantwoordelijkheid en besloot het te lezen. Tijdens het lezen bleef ik denken ‘Ja, precies, dat!’ en ik wist: hier wil ik iets mee. Hoe gaaf is het dat ik nu zelf bij Saminc aan het werk ga!

De komende tijd ga ik bezig met de afstudeeropdracht voor mijn opleiding bedrijfskunde. Ik denk mee en geef advies over de inrichting van het Samensturing adviesbureau. Een complex vraagstuk omdat er veel verschillende dimensies meespelen. Toch ben ik ervan overtuigd dat dit gaat lukken, want er staat een mooi team van mensen die de Samensturingsprincipes niet alleen uitdragen maar ook willen voorleven. 

Wil je eens verder kennismaken of loop je ergens tegenaan en vind je fijn als ik met je meedenk? Laat het gerust weten, dan drinken we een kop koffie!

 

 

 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?