Maak kennis met: Roswitha Heitbrink

 > Maak kennis met: Roswitha Heitbrink | Saminc

Wie kan je nu beter vertellen hoe je transformeert van hiërarchisch leidinggevende naar samensturend leider dan iemand die zelf dat proces heeft doorlopen? Wij zijn ontzettend blij dat onze voormalig opdrachtgever Roswitha Heitbrink als nieuwe partner aansluit om samen met ons een leiderschapstweedaagse te verzorgen op 17/18 mei voor managers en bestuurders in het (semi)publieke domein: gemeenten, zorg & welzijn, onderwijs. Meer info daarover:  https://www.saminc.nl/diensten/samensturing-en-verbindend-leiderschap 

Hieronder lees je meer over Roswitha's achtergrond. Benieuwd? Van harte welkom op 17/18 mei!

Roswitha Heitbrink is een enthousiaste en bevlogen manager. Vernieuwer met oog voor strategie, kwaliteit en eigenheid van het individu en de organisatie. Zij is een ervaren verandermanager die in staat is om draagvlak te creëren en tegelijkertijd gericht op resultaat te blijven. Sinds 2016 werkt Roswitha vanuit de kernprincipes en fases behorende bij het samen sturen als organisatieprincipe. Een werkwijze die haar en haar team mooie resultaten heeft gebracht in de vorm van een hogere werktevredenheid, een laag ziekteverzuim, betrokken collega’s en prachtige HKZ resultaten.

Roswitha was in februari ook al te horen op ons symposium, waar ze iedereen raakte met haar persoonlijke verhaal over hoe je jezelf, in verre van optimale omstandigheden, opnieuw uitvindt om een nieuwe rol te ontdekken waar niet alleen je medewerkers, maar zeker ook jijzelf ontzettend blij van wordt. Omdat je als samensturend leider zoveel meer van betekenis kunt zijn! Hoe je daardoor ook resultaten realiseert die men niet voor mogelijk had gehouden gezien de startsituatie. 

Roswitha is met recht een bron van inspiratie, als het gaat om Samensturing in de prakijk! 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?