Maak kennis met: strategisch partner Leo Nieuwenhuis

 > Maak kennis met: strategisch partner Leo Nieuwenhuis | Saminc

Leo Nieuwenhuis is als strategisch partner nauw betrokken bij de missie van Saminc: het uitbouwen van een community van waaruit mensen op maat gefaciliteerd worden om met en vanuit Samensturing te werken. Leo is founder van the New Builders, een community van mensen die werk maken van het nieuwe bouwen, door vanuit sociale innovatie via leiderschap en visie naar technische innovatie. In vijf jaar tijd groeide de community van 20 naar 200 leden. Voor de verdiepingsslag waar ze nu voor staan maakt the New Builders weer gebruik van de expertise van Saminc. Zo sturen we samen naar een betere samenleving!

Leo gelooft in een hoopvolle toekomst voor de bouw. Hij vertelt graag over de transitie in de bouw en belicht daarbij vooral de menselijke kant, want echte verandering begint met sociale innovatie. Leo creëerde een community van bouwers die hier van harte vorm en inhoud aan willen geven.
Als voormalig eindverantwoordelijke van een bouwgroep weet hij wat het is om in de dagelijkse wereld van hectiek en beheersbaarheid je plaats in te moeten nemen, en kent de strijd die je daarbij onherroepelijk tegenkomt.

Naast zijn werk voor the New Builders is Leo graag actief als spreker, coach en workshopleider. Zo was hij te zien op het congres Building Holland, om een idee te krijgen van zijn bijdrage, kijk hier

In het najaar (18 en 19 oktober) zal hij samen met Rianca een leiderschapstweedaagse verzorgen over nieuw leiderschap in een beheersmatige wereld. Hoe werk je vanuit vertrouwen en geef je ruimte aan mensen om te groeien, zodat je organisatie ook gezond en vruchtbaar blijft? Meer informatie: https://www.saminc.nl/diensten/product/leiderschapstweedaagse-samen-sturen-naar-een-wendbare-en-menswaardige-organisatie

Kijk voor meer informatie over Leo ook eens op zijn persoonlijke website: https://www.leonieuwenhuis.nl/ 

 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?