Neem tijdelijk een specialist Samensturing in huis, interim-rollen bij Saminc

 > Neem tijdelijk een specialist Samensturing in huis, interim-rollen bij Saminc | Saminc

In sommige situaties kan het prettig zijn een specialist van Saminc echt “in huis te halen” om een tijd lang als aanjager van de verandering u en uw medewerkers bij te staan in het veranderproces. Misschien is er al te weinig management beschikbaar, doordat er is bezuinigd voordat de verandering goed is doorgevoerd. Of is het nodig dat iemand van buitenaf even het voortouw neemt in de ingrijpende verandering waar u voor staat.

Dan kunt u gebruik maken van onze Saminc-specialisten die afhankelijk van uw vraag in verschillende rollen kunnen ondersteunen. Zij kunnen u van binnenuit helpen om de verandering te realiseren en staan in continue verbinding met externe specialisten en partners die zo nodig kunnen bijspringen en helpen om scherpte te houden op het proces. De Saminc-specialisten werken met u en uw medewerkers vanuit partnerschap en kunnen als zodanig een tijdlang een rol in uw organisatie overnemen. Vanuit die rol zullen zij de mensen empoweren om zelf eigenaar te worden van de verandering, de verantwoordelijkheid anders te gaan verdelen en te zoeken naar een nieuwe balans.

De Saminc-specialisten werken volgens de kernprincipes en fasen van Samensturing als Organisatieprincipe, en zullen van daaruit elke keer met u en uw medewerkers onderzoeken welke vervolgstap in het proces nodig is.


Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen bij

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?