NIEUW: masterclass Samensturing als organisatiefilosofie

 > NIEUW: masterclass Samensturing als organisatiefilosofie | Saminc

Samen met de mensen van het Grootste Kennisfestival mochten we weer werken aan een gaaf nieuw project: een voordelige online masterclass over Samensturing!

In deze online masterclass Samensturing neemt Rianca Evers je mee in de transformationele reis naar het totstandbrengen, herstellen en versterken van de essentiële verbindingen in je organisatie: de verbinding met de missie en met elkaar. Een opdracht die in deze roerige tijd misschien wel actueler is dan ooit. Nu veel gewoonten en structuren wegvallen, en daarmee voor veel mensen ook veel zekerheden, is het belangrijker dan ooit om te ervaren dat het goed zit met de meest belangrijke verbindingen in je organisatie.

Hoe is dat in jouw organisatie? Ervaar je dat mensen zich verbonden weten met de missie, dat ze echte ambassadeurs zijn van je organisatie? Of blijkt dat het in deze tijd toch tegen te vallen? En hoe is het met de verbondenheid onderling? Hoe gaat het met de samenwerking? In hoeverre is er nog een gevoel van samen nu je elkaar misschien maar weinig live ziet? Samensturing geeft je sleutels om juist in deze uitdagende tijd en onafhankelijk van tijd en plaats te werken aan het herstel en het versterken van verbindingen.

In deze masterclass gaan we in op de volgende thema’s. We ontdekken een goedbewaard geheim, namelijk de oorsprong van vrijwel elk organisatieprobleem. Stop met pleisters plakken en pragmatische oplossingen, ga terug naar de essentie en ontdek de kracht van essentiële verbindingen die voorzien in onze diepste menselijke behoeften. We zoomen in op ècht eigenaarschap, wat is dat eigenlijk en wat vraagt het van management en medewerkers? En nee, je kunt het mensen niet leren, eigenaarschap nemen of zo. Het is iets meer dan dat.. We ontdekken hoe de reis naar een samensturende organisatie eruit ziet: wat kom je tegen en hoe bed je de principes duurzaam in je organisatiecultuur? En tot slot zoomen we in op de veranderende rol van de leiders, erg belangrijk! Hoe verandert die rol gedurende het proces en welk leiderschap zien we in een samensturende organisatie?

Deze 4-delige online masterclass is scherp geprijsd, voor € 60,- heb je hem al in je bezit!

Schrijf je hierin voor de voordelige masterclass Samensturing

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?