Nieuws van Saminc maart 2021

Beste lezer,

Het is alweer lente en we zijn in afwachting van alles dat weer gaat bloeien. Dat is ook wat we bij Saminc willen. Mensen en organisaties tot bloei laten komen met Samensturing. We zijn dan ook blij dat steeds meer mensen meer willen leren over Samensturing en dat organisaties de beweging naar Samensturing willen maken. Wij merken ook dat er op bestuursniveau steeds meer belangstelling is om medezeggenschap op een samensturende manier vorm te geven.

Vanuit Saminc bieden we volop mogelijkheden om je op verschillende niveaus te ontwikkelen met Samensturing. Als je op een laagdrempelige manier in contact wilt komen met het concept, is dit online college wellicht een goede start. Want soms wordt de naam Samensturing gegeven aan een werkwijze die, volgens het originele organisatieprincipe, geen Samensturing is. In dit college neemt Rianca Evers je mee in de grootste misverstanden over Samensturing. Tegelijkertijd krijg je een goed beeld van wat Samensturing dan wél is.

Online college; misverstanden over Samensturing

Op 8 april a.s. start er weer een nieuwe opleiding tot specialist Samensturing. We bieden deze zowel online als live op ons kantoor in Deventer aan. Tijdens de opleiding is er veel aandacht en interactie met de deelnemers. Daarom bieden we deze opleiding kleinschalig aan. Daardoor kunnen we deze live, binnen de corona-maatregelen organiseren. Mocht je toch liever online deelnemen dan kan dat ook. Mocht je eerst willen onderzoeken of Samensturing bij jou past en hoe je het kunt integreren in jouw leven en werken? Dan kun je ook eerst alleen de oriëntatietweedaagse volgen. In onderstaande link vind je meer informatie. 

Blended oriëntatietweedaagse

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de Academy, het online leerplatform van Saminc, dat jou in staat stelt om op maat en passend bij jouw samensturingsvraag, lessen te volgen en evt. coaching te krijgen op jouw specifieke vraag en situatie. Wij houden je op de hoogte.
Mocht je meer informatie willen over wat Saminc en Samensturing voor jou kunnen betekenen? We helpen je graag. Je kunt ons bereiken via , het contactformulier op de website of 06 418 351 01.

Namens alle teamleden en specialisten van Saminc, wens ik je een goede maand toe en graag tot de volgende keer.

Ingrid Bennink

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?