Waardetheater groot succes!

 > Waardetheater groot succes! | Saminc

WOW, wat was dat gaaf! Een vol Waardetheater op Het Grootste Kennisfestival. We kunnen ons voorstellen dat het allemaal veel was en daarom nog even kort de diverse bijdragen op een rijtje (volgorde van de dag):

Samen van start – Tijdens de eerste sessie hebben we ons samensturende programma gedeeld. Wat kun je verwachten van het Waardetheater, hoe is het tot stand gekomen en vooral het waarom.  

Robert Borkes – Robert is als kennismanager en informatiearchitect verbonden aan KnowledgeTrack™ Robert nam ons mee op expeditie door de bergen en wist veel bezoekers te boeien. De nadruk lag op de rol van taal.

Baudy Wiechers – Hoe worden ‘stille’ mensen zichtbaar en delen hun goede ideeën met de rest en hoe ervaren ‘de hardste roepers’ hoeveel luisteren ze oplevert? Ofwel: hoe maak je optimaal gebruik van de kennis en wijsheid van de groep? Tijdens een interactieve sessie hebben bezoekers ervaren wat het is om middels consent tot goede besluitvorming te komen.

Engbert Breuker & Rianca Evers-den Ouden – Waardegasten: tijdens dit interview in College Tour stijl hebbben Engbert en Rianca het thema waardecreatie & Samensturing op het scherpst van de snede ontleed. Er kwamen veel vragen vanuit de zaal, wat heeft gezorgd voor veel diepgang.

Jeannette Welp – Jeannette is spreker/musicus en zorgde ervoor dat het Waardetheater een groot orkest werd! Erg inspirerend om dit te ervaren. We zouden eigenlijk veel meer met muziek moeten doen!

Siebren Houtman – Siebren (een van de partners van eelloo) werd geïnterviewd door Inge van Nispen (consultant bij eelloo). Hij deelde zijn persoonlijke verhaal om op die manier te benadrukken wat het belang van persoonlijke verhalen is. Heb jij oog voor het verhaal van je collega's?

Erik Friedeberg – Als klap op de vuurpijl deelde Erik de resultaten van de Scale of Significance, een tool in ontwikkeling om waarden te waarderen. Belangrijke basisles: geld is geen doel, maar een middel. We zijn erg benieuwd naar de verdere ontwikkelingen!

Als je er bij was - bedankt! Heb je het gemist, maar ben je toch reuze benieuwd? Neem dan contact met ons op - we praten je graag bij!

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?