Zomergroet

 > Zomergroet | Saminc

Beste …..,

Zomertijd! Ik weet niet hoe het jou vergaat, maar hier is het eerste halfjaar omgevlogen. En wat zijn we dankbaar voor wat we mochten ontvangen. Zoveel aanvragen, zoveel mooie ontwikkelingen, grote en kleine transformaties, we ervaren een enorme zegen op ons werk!

Doordat alles zo snel ging, moesten we ook snel schakelen. En ik ben megatrots op ons team en de snelheid en flexibiliteit waarmee we dingen met elkaar konden oppakken! Dankzij Jordi en Ingrid hebben we nu een heel aantal structuren overdraagbaar (en daarmee minder afhankelijk van mij) gemaakt. We hebben kritisch gekeken naar onze website en zijn teruggegaan naar de essentie: hoe kunnen we zoveel mogelijk mensen faciliteren om met het gedachtegoed van Samensturing aan de slag te gaan? Vanuit die gedachte gaan we de komende tijd, naast advies op maat, ook meer aandacht besteden aan het delen van inspiratie en scholing, omdat we op die manier veel meer mensen en organisaties kunnen bereiken. Daarnaast is ons team van specialisten beschikbaar om met u mee te denken en dialogen en processen naar Samensturing te (helpen) begeleiden.

Wij geloven dat mensen tot hun recht komen als ze zich verbonden voelen met elkaar en een gezamenlijk doel. Ik ben benieuwd hoe dat voor u/jou is? In hoeverre ben jij verbonden met een team of collectief waar je echt jezelf kunt zijn?  In hoeverre voel je je verbonden aan het gezamenlijk doel van je organisatie? In hoeverre kun jij jouw unieke kwaliteiten daarvoor inzetten?

Mooie vragen om over na te denken deze periode. Kun je wel wat ondersteuning gebruiken om jouw unieke kernexpertise te vinden en te ontdekken wat je met Samensturing kunt doen? Denk dan eens aan onze oriëntatietweedaagse. Of misschien wil je Samensturing in jouw organisatie aanjagen? Dan is de basistraining wellicht iets voor je?

Geen idee waar je moet beginnen? Onze specialisten helpen je graag met advies op maat.

Ik wens je een rustige en inspirerende zomer met nieuwe inzichten, en een najaar waarin je je gewaardeerd mag voelen in jouw unieke kwaliteiten en verbonden met de mensen om je heen.

Warme groet,

Rianca Evers

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?