Over ons

Saminc voelt als thuiskomen. Dit is hoe ik altijd al vond dat de wereld georganiseerd zou moeten zijn

Aan Saminc zijn mensen verbonden die uit ervaring (bijv. als medewerker of als manager) weten hoe schrijnend het gebrek aan gedeelde verantwoordelijkheid in organisaties is. Mensen die een diepe, intrinsieke passie en motivatie hebben om dat duurzaam te veranderen. Zodat mensen en organisaties hun gezamenlijke en individuele doelen bereiken, en vanuit verbinding en bevlogenheid samen aan het werk zijn.

Saminc staat voor Samensturing Incorporated en heeft een tweeledige betekenis:

  • Wij willen Samensturing als Organisatieprincipe vervlechten (incorporeren) in organisaties
  • Wij willen een organisatie zijn die mensen samenbrengt en faciliteert om hun eigen plek en wijze werk te maken van Samensturing: wij zijn de “Samensturing Inc”

Wat doen wij?

Saminc faciliteert en inspireert mensen om te gaan organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. Dat doen we op verschillende manieren:

1. Opleidingen

Wij leiden specialisten en interne veranderaars op. Benieuwd naar de mogelijkheden? Verken dan onze diensten pagina.

Diensten Saminc

2. Advies op maat

Ons specialistenteam staat u graag terzijde bij uw specifieke verander- of organisatievraag waarin u streeft naar meer gedeelde verantwoordelijkheid.

Weten waar u staat met uw organisatie?

Vraag dan nu een gratis quickscan aan!

3. Inspiratie

Onze founder Rianca-Evers den Ouden komt graag vertellen over Samensturing! Nodig Rianca uit voor een lezing of inspiratiesessie. Rianca is naast founder van het Kenniscentrum Saminc ook auteur van het boek 'Samensturing, Organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid'. 

Wij organiseren laagdrempelige events die mensen helpen oriënteren op wat Samensturing inhoudt en wat zij ermee kunnen.

Kijk hier voor een terugblik op ons vorige symposium

Deze webiste is ook een bron van inspiratie! Lees bijvoorbeeld een van de blogs. https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/t33/1/16/2705.png");">✅

Blogs

 

Overweeg je specialist of partner te worden?

Is Samensturing ook de mindset van waaruit jij wil werken? Ontdek dan tijdens onze oriëntatietweedaagse hoe jij ermee aan de slag kunt. Hoe past Samensturing bij jouw drijfveren en de waarde die jij wil toevoegen, en hoe kun jij je kernexpertise daarvoor inzetten?

Lees er meer over in onze brochure of vraag een verkennend gesprek aan!

Gratis verkennend gesprek

Download Brochure


Interessant wat je las op deze pagina? Deel gerust en inspireer ook anderen met het gedachtegoed van Samensturing! Wil je op de hoogte gehouden worden en zo nog meer betrokken zijn bij onze community? Meld je dan aan voor ons nieuwsbrief.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze Saminc Update (nieuwsbrief) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Samensturing