Over ons

Saminc voelt als thuiskomen. Dit is hoe ik altijd al vond dat de wereld georganiseerd zou moeten zijn

Aan Saminc zijn mensen verbonden die uit ervaring (bijv. als medewerker of als manager) weten hoe schrijnend het gebrek aan gedeelde verantwoordelijkheid in organisaties is. Mensen die een diepe, intrinsieke passie en motivatie hebben om dat duurzaam te veranderen. Zodat mensen en organisaties hun gezamenlijke en individuele doelen bereiken, en vanuit verbinding en bevlogenheid samen aan het werk zijn.

Saminc staat voor Samensturing Incorporated en heeft een tweeledige betekenis:

  • Wij willen Samensturing als Organisatieprincipe vervlechten (incorporeren) in organisaties
  • Wij willen een organisatie zijn die mensen samenbrengt en faciliteert om hun eigen plek en wijze werk te maken van Samensturing: wij zijn de “Samensturing Inc”

Wat doen wij?

Saminc faciliteert en inspireert mensen om te gaan organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid. Dat doen we op verschillende manieren:

1. Kennismaken met Samensturing

Laagdrempelige events die mensen helpen oriënteren op wat Samensturing inhoudt en wat zij ermee kunnen. Zoals onze symposia

Kijk hier voor een terugblik op onze vorige symposium

2. De ledencommunity

Word lid van Saminc en krijg regelmatig inspiratie van mede-samenstuurders en van onze specialisten en partners. Als lid heb je 4 keer per jaar een meeting en daarnaast gratis toegang tot onze symposia en tot de eigen besloten online omgeving, waar je het hele jaar door ervaringen kunt uitwisselen.

Lid worden?

Kijk hier voor meer informatie over lid worden

Of kom eerst een keer kijken bij onze speciale startbijeenkomsten

Kijk hier voor meer informatie over onze speciale startbijeenkomsten

3. Advies op maat

Ons specialistenteam staat u graag terzijde bij uw specifieke verander- of organisatievraag waarin u streeft naar meer gedeelde verantwoordelijkheid.

Weten waar u staat met uw organisatie?

Vraag dan nu een gratis quickscan aan!

4. Samensturingsacademie

Weten hoe je je ontwikkelt tot samensturend leider of hoe je een bemoedigingscultuur creëert? Onze academie biedt zowel open als in-company trainingen en masterclasses.

Overweeg je specialist of partner te worden?

Is Samensturing ook de mindset van waaruit jij wil werken? Ontdek dan tijdens onze oriëntatietweedaagse hoe jij ermee aan de slag kunt. Hoe past Samensturing bij jouw drijfveren en de waarde die jij wil toevoegen, en hoe kun jij je kernexpertise daarvoor inzetten?

Lees er meer over in onze brochure of vraag een verkennend gesprek aan!

Gratis verkennend gesprek

Download Brochure


Interessant wat je las op deze pagina? Deel gerust en inspireer ook anderen met het gedachtegoed van Samensturing! Wil je op de hoogte gehouden worden en zo nog meer betrokken zijn bij onze community? Meld je dan aan voor ons nieuwsbrief.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?

Niets meer missen?

Schrijf je nu in voor onze Saminc Update (nieuwsbrief) en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Samensturing