Kenniscommunity

Ben jij op zoek naar een vaste plek waar je het hele jaar door kennis en inspiratie kunt vinden? Wil je leren van onze specialisten en van andere samenstuurders die in de praktijk aan de slag zijn? Wil je jezelf scherp houden omdat je weet dat werken vanuit Samensturing dat van je vraagt? Dan is de kenniscommunity iets voor jou!

Ontwikkel je verder binnen onze kenniscommunity

Je hebt de opleiding of basistraining gevolgd. Je bent enthousiast en je wilt jezelf blijven ontwikkelen. Maak dan de vervolgstap, investeer in jezelf en word lid van de kenniscommunity van Saminc. Door onze community sta je er niet langer alleen voor. Door onze online en offline toepassingen maken wij het voor jou mogelijk om een volgende groeistap te maken. Onze masters in samensturing staan voor je klaar om je te coachen of van tijd tot tijd met je te sparren. Er is 1x per maand een co-workdag waarin we elkaar ontmoeten, met elkaar samenwerken, onze ervaringen met elkaar delen en elkaar verdiepende vragen kunnen stellen. Verder kun je als lid van de kenniscommunity gratis deelnemen aan de 2 specialistenmeetings die we in juni en december organiseren.

Samen leren en verdiepen dat is waar onze kenniscommunity om draait. Ga jij ontdekken welke inspirerende denkers, ondernemers en andere samenstuurders er voor jou klaarstaan?

De kracht van onze kenniscommunity

Word jij lid van onze kenniscommunity dan krijg je toegang tot de meest recente informatie rondom samensturing. Ons kennisplatform waar jij dan gratis toegang tot krijgt bevat webinars , instructievideo’s, interessante artikelen en blogs, uitgewerkte PowerPoint-presentaties en nog veel meer. Op deze manier blijf jij op de hoogte van de meeste nieuwe ontwikkelingen rondom Samensturing, hoef je niets te missen en bespaar je veel tijd.

Mis daarom dit geweldige aanbod niet en word lid. De kosten bedragen slechts 250,- per jaar.

Je kunt je HIER aanmelden.

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?