Even voorstellen: kennispartner Robert Borkes

 > Even voorstellen: kennispartner Robert Borkes  | Saminc

Saminc heeft de ambitie de publieke waarde van organisaties, die gaan werken met Samensturing, te vergroten. Samensturing zorgt ervoor dat alles en iedereen is afgestemd op het gezamenlijke doel, en de waarde ervan voor de klant/inwoner. En dat alle rollen, taken en processen daarop worden ingericht. Om de belofte ook echt gestand te kunnen doen - het vergroten van de publieke waarde van uw organisatie- en ook meetbaar te kunnen maken of we hierin slagen, heeft Saminc samenwerking gezocht met Robert Borkes van www.publiekewaardecreatie.nl

Over Robert Borkes

Robert Borkes is als Officer (CIO) verbonden aan “publiekewaardecreatie.nl”. Robert heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring binnen het vakgebied informatiemanagement en is nu bezig met een internationaal promotieonderzoek naar karakteristieken van Dynamische Overheidsorganisaties die hoge publieke waarde creëren.
Zijn kerncompetentie informatiemanagement combinerend met zijn promotieonderzoek levert inmiddels diepgaande inzichten op die zeer waardevol blijken te zijn voor bestuurders en hun organisaties. Robert laat letterlijk zien hoe informatie vertaald kan worden naar kennis zodat handelingsperspectief ontstaat en waarde gecreëerd wordt. Dit is precies wat bestuurders ontbeert in het kennistijdperk waarin zij acteren en onderstaande punten concreet verbeteren..
• de proactiviteit van de geboden dienstverlening;
• de mate waarin we klanten helpen de time-to-market te versnellen;
• de hoeveelheid relevante inzichten;
• het kennisniveau van medewerkers;
• de algehele geboden kwaliteit van de dienstverlening.

Dit is van essentieel belang bij samensturing en het leidinggeven daaraan. Saminc werkt mee aan het onderzoek van Robert omdat de onderzoeksresultaten ervan direct aansluiten op hun visie. Om efficiënt in te kunnen spelen op veranderingen is wendbaarheid en innovatiekracht vereist. Door de samenwerking met Robert kunnen zij nieuwe inzichten uit het promotieonderzoek met onze klanten delen en vertalen naar pragmatische en efficiënte toepassingen. Zo borgt Saminc dat haar klanten als eerste beschikken over de nieuwste innovatieve mogelijkheden.

Inzichten delen

Wilt u als publieke veranderaar aan de slag met het verhogen van de publieke waarde van uw (overheids) organisatie? Dan is de expertclass Samensturing & publieke waardecreatie, die Robert op 27/28 maart (plus terugkomdag) samen met Rianca Evers geeft een aanrader! Een unieke mix van inzichten uit wetenschap en praktijk, direct toepasbaar in uw organisatie! 

Of, zoals een deelnemer aan ons proefcollege het verwoordde:

Op deze manier werk je niet separaat aan een zelfsturingstraject, maar je gaat vanuit je dagelijks werk en je actuele dossiers gelijk op twee sporen aan de slag: 

1. vergroten van de waarde van je werk voor de inwoner, en bewustwording daarvan in de organisatie

2. vergroten van eigenaarschap & gedeelde verantwoordelijkheid van medewerkers door het samen te doen 

Voor meer info en aanmelden: www.saminc.nl/diensten 

Meer lezen over publieke waardecreatie? 

Dan kunt u uiteraard terecht op de website www.publiekewaardecreatie.nl Behoefte om het meer praktisch te maken? Lees dan ook eens het blog van Rianca: "Publieke waarde creëren = doen waarvoor je bedoeld bent als (overheids)organisatie". Bekijk op www.saminc.nl/blog 

 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?