Nieuwe kennispartner: Arthur Hol

 > Nieuwe kennispartner: Arthur Hol | Saminc

 

Arthur Hol (1969), partner bij De Koning Vergouwen Advocaten, bij Nieuw Organiseren en programmadirecteur bij Governance University. Arthur is meester in de Rechten en doctorandus Arbeids- en Organisatiepsychologie, met ruime ervaring in HRM en als organisatieadviseur bij Shell, KLM en KPMG.


Vanuit zijn motto’s ‘Mens Boven Systeem’ en ‘Samensturing in Verandering’ laat hij graag de regels op het gebied van bestuur, toezicht, medezeggenschap en arbeids- of ambtenarenrecht dienend zijn aan de ‘bedoeling’ -en onderzoekt hoe je bestaande regels en kaders de beweging naar meer zelforganisatie en samensturing kunt laten bevorderen, in plaats van dat ze in de weg zitten aan de gewenste vooruitgang.

Arthur herkent zich in de kernprincipes van samensturing van Saminc, waarbij hij met name hecht aan het ‘practice what you preach’ -in een veilige sfeer samensturend naar samensturing gaan en het belang dat binnen het netwerk wordt gehecht aan persoonlijke oriëntatie op veranderende rollen en het samen optrekken bij complexe verandertrajecten. Graag brengt hij zijn vermogen om de brug te slaan tussen het gedachtegoed van samensturing en de wereld van de juridische regels, waarbij hij al zijn creativiteit inzet om oplossingen binnen kaders te helpen creëren, kaders op te rekken of geheel nieuwe kaders te ontwikkelen -steeds in samensturing.

Vanuit HRM College verzorgt Arthur via open inschrijving ééndaagse workshops waarvoor leden van de community van Saminc zich kunnen opgeven met 10% korting:
Workshop ‘Goed Werkgeverschap bij Nieuw Organiseren -de arbeidsrechtelijke en HR- en aspecten’
Workshop Samensturing in verandering: De praktijk van co-creatie voor bestuur, toezicht en medezeggenschap
www.hrmcollege.nl

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?