Symposium Kwetsbare leiders, krachtige communities

 > Symposium Kwetsbare leiders, krachtige communities | Saminc

Op 20 september organiseren we ons tweede symposium. Het thema is "Kwetsbare leiders, krachtige communities"
Met bijdragen van o.a. Arthur Hol (o.a. Governance University), Robert Borkes (www.publiekewaardecreatie.nl) en Leo Nieuwenhuis (founder www.thenewbuilders.nl)  
Tijdens dit symposium maak je ook kennis met ons communityverhaal: wat is de missie van de Samensturing Inc? Hoe kan ik bijdragen aan meer Samensturing op mijn plek en hoe kan Saminc me hierbij faciliteren? Ontdek het samen met onze partners en specialisten!

Een idee krijgen van de sfeer? Bekijk dan hier nog eens de aftermovie van ons vorig symposium. Wij hebben er alvast weer enorm zin in!

 

Aanmelden: de mogelijkheden

Je kunt uiteraard alleen naar ons symposium komen en ontdekken dat je niet alleen staat in de verandering. Doen! Je kunt je hier aanmelden voor een ticket en krijgt dan ook een voucher voor een gratis exemplaar van het boek van onze founder Rianca Evers-den Ouden over Samensturing als Organisatieprincipe. 

Met je (management)team naar het symposium en samen inspiratie halen, zodat je elkaar ook daarna kunt blijven aanmoedigen op weg naar de verandering? Bekijk dan eens onze voordelige groepstickets voor 5 personen en 10 personen

Word je lid van onze community, dan heb je gelijk gratis toegang tot ons symposium. Bekijk hier hoe dat werkt en wat je allemaal krijgt voor je lidmaatschap. . 

 

 

 

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?