Roel Wieringa stelt zich voor

 > Roel Wieringa stelt zich voor | Saminc

Maak kennis met onze nieuwe specialist i.o. Roel Wieringa! Wij zijn erg blij dat hij ons team komt versterken met zijn jarenlange ervaring in de horeca en de ouderenzorg. Daardoor kan hij unieke veranderingen teweegbrengen op het snijvlak van hostmanship & samensturing! Dus wilt u dat uw cliënten en medewerker zich welkom voelen en met elkaar verantwoordelijkheid delen voor het gezamenlijke doel? Dan is Roel uw man! Bekijk ook zijn profiel

 

Het begint bij een gezamenlijke droom! Mijn carrière is ooit begonnen in de Horeca. In een vijfsterren hotel mocht ik het vak leren. Daar leerde ik wat welkom betekende, daar leerde ik WOW momenten creëren, verrassen door net iets meer te doen dan men verwacht en elke dag te verbeteren door samen te sturen. Persoonlijke aandacht! Daar ging het om in essentie. Iedereen kon de visie en de missie van het hotel dromen. Elke dag vertelden we elkaar in een staand overleg wat je persoonlijke bijdrage was om de missie te doen slagen en hoe je het vandaag nog beter ging doen dan gisteren.

Die ervaring heb ik tot in de finesses verder uitgewerkt en meegenomen naar de zorg. Ik ben een DOENER. Dienstbaar, Ondernemend, Enthousiast, Netwerker, Empathisch en Resultaatgericht. Ik help al zo’n 20 jaar organisaties bij mensgerichte ontwikkeling. Ouderenzorg heeft mijn hart gestolen. In de rollen van interim-manager, projectleider, kwartiermaker en consultant sta ik helemaal in mijn kracht bij holistische en mensgerichte organisatieontwikkeling naar eigenaarschap en gedeelde verantwoordelijkheid.

Maar ik begin steevast bij die gezamenlijke droom. Samen met u maak ik de cliëntreis. Welke waarden zijn belangrijk? Welke kaders spreek je af? Samen ontwikkelen in een constante dialoog met elkaar, samen doen én van elkaar leren. Met als resultaat meer werkplezier, nauwelijks verzuim en een tevreden klant. Als dat lukt ben je als organisatie écht onderscheidend. Daar komen graag nieuwe medewerkers op af, die je vanaf de eerste dag met een goed onboarding programma welkom kunt heten. Mijn droom is een gastvrije wereld met oprechte aandacht, vertrouwen en respect voor elkaar. Wilt u uw droom delen met mij? Bel mij gerust op telefoonnummer: 06-54296112 of stuur een mail naar .

Log In or Registreer

Wachtwoord vergeten? / Gebruikersnaam vergeten?